Passie voor prettig ‘samen’werken op kantoor

Passie voor prettig ‘samen’werken op kantoor

Passie voor prettig ‘samen’werken op kantoor

Tjitse Bouma van Goinga Kantoorvakhandel heeft een passie voor bureaustoelen zo blijkt na een bezoek aan de grote showroom op de Leeuwarder Hemrik. Wat maakt een projectinrichter en kantoorvakhandel nog relevant? Tjitse Bouma over Leeuwarden Culturele Hoofdstad, samenwerken, akoestiek en de bureaustoel z’n werk laten doen.

NOORDZ BRANDED

„Meegaan, inspelen op de markt, kijken naar wat je klanten nodig hebben, adviseren. Twintig bureaustoelen en bureaus nodig voor een project? Net begonnen en nog niet de middelen om alles hagelnieuw aan te schaffen? Of moet een nieuw project helemaal van scratch getekend, ingedeeld en ingericht?”

Tjitse Bouma en z’n drie collega’s van Goinga Kantoorvakhandel op de Leeuwarder Hemrik kunnen met de vragen van de klanten goed uit de voeten. „Onze klanten kunnen we goed adviseren omdat we hier een uitgebreide showroom hebben, met zowel nieuwe als gebruikte meubelen.” Kantoorvakhandel en kantoorinrichting op maat, verkoop, inkoop en inruil, van langjarige investeringen in meubilair en onderhoud tot projectmatig denken, samenwerken met binnenhuisarchitecten en gespecialiseerde bedrijven om klanten te ontzorgen. Projectinrichting maakt het grootste deel uit van z’n werk, maar de kantoorvakhandel groeit nog iedere dag. Dat Leeuwarden komend jaar Culturele Hoofdstad van Europa is, hoort er onlosmakelijk bij. „Een prachtig moment met veel kansen, daar wilde ik vanaf het begin bij zijn. Mensen doen zaken met mensen en als je samen gelooft in wat je voor elkaar kunt betekenen, kom je verder.”

Bouma nam Goinga Kantoorvakhandel over in 2001 met de nieuwbouw op de Leeuwarder Hemrik, elf jaar nadat hij er was begonnen. Investeren in relaties en netwerken is z’n kenmerk en bureaustoelen z’n passie, van het uitleggen van het verhaal tot onderhoud aan toe. „Duitsers zijn goed in kwaliteit, maar Noren hebben meer gevoel bij ergonomie, dat is meer hun natuur. Dat komt terug in de bureaustoelen die ze maken en het is aan ons om de tijd te nemen dat uit te leggen, te laten zien wat een bureaustoel voor je doet.”

Wat is de trend? „Het gaat over het nieuwe samenwerken en steeds vaker over akoestiek. Het nieuwe samenwerken komt terug in de tafels als essentieel onderdeel van de werkomgeving. Tafels die je met één druk op de knop omhoog zet, zodat je een betere gelegenheid hebt even met je collega’s te overleggen, waarbij ieder z’n ruimte heeft. Prettig werken betekent goed kunnen samenwerken.”

„Het beheersen van het geluid in de kantooromgeving hoort daarbij, akoestiek is ’n hot item. Het is vooral maatwerk, wanneer heeft jouw kantoor een prettige akoestiek? Daarom is het fijn dat we iemand hebben rondrijden, die kijkt wat er kan en moet gebeuren om in jouw kantoor of bedrijf tot gewenst resultaat te komen. Zoals voor alles geldt dat we doen: bespreek het met elkaar, er is veel mogelijk zoals je hier ziet in de showroom.”

www.goinga.nl

Geplaatst op: 3 oktober 2017

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *