Drentse studentondernemers gaan van start in startupbootcamp van YBA For Students

Drentse studentondernemers gaan van start in startupbootcamp van YBA For Students

Drentse studentondernemers gaan van start in startupbootcamp van YBA For Students

Ruim honderd Drentse studenten gaan van 18 t/m 22 september starten met de startupbootcamp van de YBA For Students. Hierin krijgen ze de kans om binnen één week hun eigen startup uit de grond te stampen.

De zes studentenondernemers die het meest kansrijke businessmodellen bedenken tijdens de startupbootcamp pitchen dinsdag 26 september tijdens de finale van de YBA For Students voor een investering van 500 (derde prijs), 1.000 (tweede prijs) en 1.500 (eerste prijs) euro. Kom bij het Kennispoort Drenthe ook kennismaken met de nieuwe generatie ondernemers uit de regio. Aanmelden als bezoeker kan via Young Business Awards For Students.

Programma

19.00 uur    Inloop
19.30 uur    Kick-off programma door presentator
21.30 uur    Start netwerken
22.00 uur    Bekendmaking winnaar

Geplaatst op: 8 september 2017

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *