Trudie Timmerman voorvrouw Friese MKB

Trudie Timmerman voorvrouw Friese MKB

Trudie Timmerman voorvrouw Friese MKB

Noord-Nederland telt drie nieuwe provinciale voorzitters van MKB Nederland. Trudie Timmerman, directeur van de Led Factory in Leeuwarden, leidt de Friese afdeling.

Marja Doedens (Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe) is voorzitter geworden van de afdeling Friesland, Hilbert Wiechers (Wiechers Wonen met vestigingen in Dwingeloo en Ommen) in Drenthe. In Groningen en Friesland namen Erik van ’t Hoff en Renate Westdijk, specialiste op het thema arbeidsmarkt, gisteren in het Karmelklooster in Drachten afscheid. De zetel in Drenthe was vacant.

Timmerman zegt zich in te willen spannen om het midden- en kleinbedrijf de komende jaren weer sterker te profileren. ,,De sector heeft lastige jaren achter de rug, waarin veel bedrijven hard hebben moeten werken voor hun voortbestaan. Het was voor velen een kwestie van overleven, maar nu komen de positieve jaren er weer aan.’’

Timmerman ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat het mkb met nieuw zelfbewustzijn naar voren treedt. ,,We moeten weer nadrukkelijk laten zien wat we doen, waar we mee bezig zijn.’’ Ze ziet het verder als haar taak om meer mkb’er s warm te maken voor het lidmaatschap van MKB Noord. ,,Daar valt nog wel wat te winnen.’’

Bron: Leeuwarder Courant

Lees ook het interview met Trudie Timmerman in het artikel “Niet lullen maar poetsen”.

Geplaatst op: 20 juni 2016

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.