Finalist Young Business Award 2016: BMTEC

Finalist Young Business Award 2016: BMTEC

BMTEC is gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van prototypes en productieseries van 1 tot 250.000 stuks. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het lasersnijden en markeren van kunststoffen.

Productontwikkeling
Bij BMTEC verloopt het productontwikkeling in fasen. Wij werken stap voor stap van conceptontwikkeling naar vormgeving, engineering en productievoorbereiding. Te allen tijde wordt er met de opdrachtgever overlegd om ervoor te zorgen dat het product aan alle eisen en wensen voldoet.

Prototyping
Wilt u een nieuwe product op de markt brengen? Heeft u een prototype nodig? BMTEC helpt u graag met de prototyping van uw product. Wij bieden u een totaalconcept van idee naar ontwerp tot uitvoering.

Productvervaardiging
Het prototype is u bevallen en u wilt het product vervaardigen. Geen probleem bij BMTEC. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van prototypes en productieseries. Zo werken wij aan een doorlopend project voor Stardust Elements. BMTEC ontwikkelt en vervaardigt de product cases en de dopjes voor Stardust Elements. Voor het vervaardigen van producten, maken wij gebruik van lasersnijtechnieken.

Aanmelden finale Young Business Award 2016
Wil je graag aanwezig zijn tijdens de finale van de Young Business Award, gepresenteerd door Jort Kelder? Klik dan ‘hier‘ om jezelf aan te melden als bezoeker van de finale op dinsdag 14 juni (inloop 19:00) in het Atlas Theater te Emmen.

BMTEC Logo   image001

Bekijk de andere finalisten

Geplaatst op: 2 juni 2016

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.