Evert-Jan Schouwstra van WTC

Directeur WTC Noord Nederland Evert-Jan Schouwstra is druk met de pitch voor hét jaarlijkse event van de wereldwijde WTC organisatie, de algemene ledenvergadering. Een groot event plus congres waar leden vanuit de hele wereld bij elkaar komen.

En hoe mooi zou het zijn dat in het jaar dat Leeuwarden de Culturele Hoofdstad is, 2018, dit event plaatsvindt in Leeuwarden.

Een event als deze zou een prachtige boost kunnen geven aan de business in Noord Nederland. En dat is waar Schouwstra op in heeft gestoken in de pitch. Volgens contacten van de internationale organisatie in New York is het een ‘very strong application’. Spannend.

Verder gaat Schouwstra in dit gesprek met onze presentator Marijke Roskam in op de rol die WTC Leeuwarden wil spelen voor de ondernemers die in Noord Nederland actief zijn en die internationaal willen ondernemen, zoals op dit moment bijvoorbeeld Iran.

Evert-Jan Schouwstra
Na meer dan 20 jaar te hebben gewerkt op internationaal niveau (exporteren naar meer dan 60 landen voor verschillende bedrijven en organisaties) kwam Evert-Jan bij de Kamer van Koophandel in 2005.

Sinds 1 september 2011 is hij directeur van het WTC Leeuwarden.

Geplaatst op: 4 maart 2016

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *